Delta vállalatcsoport

DELTA-TRUCK és a VIA BÉRAUTÓ MÁR HÁROM TELEPEN

Az 1991-ben alapított Delta-Truck Kft. az ISUZU, Iveco, Kögel,
Lamberet, Benalu, Legras és a Broshuis hivatalos magyarországi márkaképviselője, szakszervize, illetve 2014-től a Mercedes-Benz haszonjárművek hivatalos márkaszervize.
2013 a külföldi nyitás éve volt, Szlovákiában, Pozsonyban is jelen vagyunk Delta-Truck s.r.o. néven ahol egyenlőre használt haszonjármű értékesítéssel és a bérautó szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk sikerességét misem bizonyítja jobban, mint az, hogy az elmúlt évek alatt sikerült elérnünk, hogy a magyarországi belföldi és nemzetközi fuvarozással foglakozó cégek számolnak velünk.
Legyen szó 1,5 – 40 tonna közötti új vagy használt haszongépjármű, félpótkocsi vásárlásról, szervizelésről, alkatrészvásárlásról, vagy haszongépjármű bérletről.
A fenti felsorolásból is kitűnik, hogy cégünk sikere az általunk kínált termékek és szolgáltatások sokszínűségében, magas színvonalában rejlik.
Célunk, hogy ügyfeleink minél gyorsabban, takarékosabban, vagyis hatékonyabban tudják elvégezni fuvar-, illetve szállítási feladataikat.

VIA BÉRAUTÓ…rövid és hosszú távú bérlet specialistája

A VIA Bérautó Kft. a Delta-Truck Kft-vel karöltve 1997 óta tevékenykedik a hazai piacon, fő tevékenysége haszongépjárművek bérbeadása.
Az európai szokásoknak és gyakorlatoknak megfelelően szolgáltatásával teljes körű kiszolgálást biztosít ügyfeleinek a bérlés teljes futamideje alatt. Cégünknél a rugalmas bérleti szerződésnek köszönhetően hosszú távú, vagy akár 1 napos bérlet választása is lehetséges. A járműpaletta a 1,5 tonnás furgontól a 40 tonnás tehergépjárműig terjed, jelenleg közel 600 darab járművünk fut az európai utakon.

 

KögelLamberet • Legras • BenaluBroshuis

Miért ez az öt félpótkocsi márka?

  • jó ár-érték arány
  • kiterjedt garanciális feltételek
  • raktárkészlet, illetve rövid szállítási határidő
  • széles termékkínálat
  • kiváló minőség

Szolgáltatásaink középpontjában az Önök igényei állnak 24 év tapasztalat jelenti a garanciát arra, hogy olyan vállaltra bízzák magukat az ügyfeleink, aki pontosan ismeri a piacot és minden fuvarfeladathoz a megfelelő járművet ajánlja.

Reméljük, hogy az M0-ás szigetszentmiklósi kijáratánál felépült és a Budapest, Táblás utca 38. alatt 2005-ben megnyílt telephelyünk tovább erősíti az Önök bizalmát, amely kialakulásában nem kis szerepe volt jól felszerelt szervizeinknek, alkatrész áruházunknak, gyors finanszírozási ügyintézésünknek, használtjármű beszámítási lehetőségeinknek és egész Európára kiterjedő 24 órás assistance hálózatunknak.

Az ISO 9001/2000-es minőségügyi tanúsítvány megszerzése pedig azt a célt szolgálta, hogy Önök mindig olyan szintű szolgáltatásban részesüljenek, amelyet joggal elvárnak.
Csak magasan kvalifikált, ügyfélorientált gondolkodású szakembereket alkalmazunk. Amellett, hogy gondosan megválogatjuk munkatársainkat, nagy gondot fordítunk további képzésükre, fejlődésükre is. Legalább ennyire fontos számunkra a cégen
belüli csapatszellem folyamatos építése is, mert tudjuk jól, hogy a jó munkahelyi hangulat nagymértékben növelheti az egyéni teljesítményeket.

Szervizeink

Szigetszentmiklós – M0 autóút

Jellemzően a nyerges vontatók, félpótkocsik karbantartása és javítása a szigetszentmiklósi szerviz fő profilja.
A Delta-Truck Kft. a Mercedes-Benz szakszervize, de természetesen felhatalmazott márka független szervizként javítjuk a Volvo és Renault haszonjárműveket is, továbbá az általunk
forgalmazott pótkocsik teljes körű szervkiszolgálása is ezen a telephelyen történik.

1097 Budapest Táblás utca 38.

ISUZU és IVECO márkaszerviz és kereskedésként működik budapesti telepünk, de természetesen ezen szervizünkben is várjuk ügyfeleink egyéb márkájú járműveit is.

A két telephely közös szolgáltatásai.

  • Műszaki vizsga, eredetvizsga, kijelölt vizsgaállomás
  • Gumizás, gumiabroncs értékesítés, gumis üzem
  • Tachográf hitelesítés, javítás, felhatalmazott szerviz
  • Teljes körű biztosítási ügyintézés, kárfelvétel, javítás
  • Mentés